Färdigheter

Alla vi är ju bra på något, som jag tex jag är bra på att skriva blogg, Danne e bra på World Of Warcraft, Joel är bra på att vara riktigt badass. Men Erik, han är född med en gåva. Denna gåva kommer på ett eller annat sätt förändra några eller flera människors liv. Mitt liv är ett av dom.

Jag vet inte hur han gör, eller var han har lärt sig. Men innan jag fick uppleva detta var mitt liv inte lika glädje fyllt som det är idag.

Vi märkte detta en kväll när vi var och såg film hos Erik, då Erik plötsligt frågade.
-Vill någon ha lite te?

Jag var just då väldigt törstig så jag tackade ja och efter 5minuter var det en rykande varm Te kopp framför mig.
Men det var något som var speciellt med Teet! Det var en vanlig Lipton Earl Grey påse, så det kunde ju inte det som fick en att känna denna mysiga känsla i hela kroppen. Jag frågade mig själv hela kvällen frågor som t ex Var det sockret? Var det honungen? Men jag kunde inte riktigt sätta pricken över i:et på exakt var det var...
Vi var några som sov över där den kvällen. Och på morgon så fanns det Te vatten och Te påsar på frukost bordet, jag gjorde mig en kopp och samma känsla fyllde en.
VAD VAR DET SOM FICK EN ATT KÄNNA SÅ?

Det fick en ett tag att förstå att Erik är en riktig jävel på att koka vatten!
Vet inte hur han gör men bra är han...


Känslor...

Alla som lever har väl någongång sett på väggen i skoltoan där det står "JaG äLSKar MonSteR EngerGi DrycK<3;PpPpPppppPPp;);)" Eller att någon har lagt upp en bild på drycken på pixbox eller bilddagboken(Mest pixbox) Eller en bil som har reklam på sig om denna dryck vi pratar om.

Så idag var jag på ica och vad ser jag. Jag ser en hylla fylld med  Energidrycken Monster... Inte nog med att den har det mest patetiska namn jag någonsin hört så ska den kosta 20spänn också! Men jag lät mig inte luras, så jag köpte två!:D
Kan ju säga att jag hade väldigt höga förväntningar på Monster. Så när jag kom hem så satte jag den kylen så den skulle bli härligt kall å gó!

Tiden gick och jag blev törstig... Nu var tiden inne, jag skulle "äntligen" få smaka på monster. Jag gick till mitt sovrum och tände några värmeljus och gjorde det lite mysigt. Första gången måste ju vara speciell!
Jag förde den sakta mot mina läppar... Fick lite i munnen och efter några sekunder svalde jag.

Detta kan nog vara den äckligaste energidryck jag någonsin smakat!  den smakde som att det typ vore kolsyrat vatten, Sukros, Glukossirap, Citronsyra, naturliga smakämnen/färgämnen, koffein, och en droppe tjurpiss och något annat jag inte kommer på just nu. Allt detta var då blandat i en burk! Detta kan ju låta som att man får mycket för 20spänn, men kom ihåg det är fortfarande bara en burk! Och när jag läste dess slogan fick jag pms och näsblod, "Unleash The Beast" -_-

Så mitt betyg på Monster energidryck blev.
Pris: 20kronor för dyrt
Logon: 0/5
Slogan: 0/5                                                                                                      
Smak: 1/5
Lukt: Flens ost
Konsistens: 2/5

Slutbetyg: Fortfarande 20kronor för dyrt.

Det enda positiva var att man fick 50öre i pant ;PpPpP

                                                 
PS: För er som undra vad jag gjorde med den andra burken så kan jag berätta att deras slogan var sann till en viss del.. Jag gick berserk och pålade den.

Mattias

En ny blogg, ett nytt tidsfördriv(om de nu är så jävla kul.), en ny emo-experience, en ny dröm, ett nytt hopp och 10nya minuter av mitt liv som jag aldrig kommer att få tillbaka...

Skulle kunna beskriva mina blandade känslor om bloggande rätt länge, för jag är till mestadel rätt empatiskt.
Början på en beskrivning av mig, kan fortsätta med att jag är:
 • Legen...
 • Awesome
 • 175cm lång
 • Burnhårig
 • pratglad
 • blågrön ögd
 • Muskulös
 • musikalbegåvad
 • Oerhört bra humor
 • Alla flickors dröm
 • alla pojkars dröm
 • Saras Moraliska stöd
 • ...dary!
För referens ring Sara Jonsson: 0768275409Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0