Mannen:D

Studs - Kille som ligger med många tjejer
Slut- Tjej som ligger med många killar

Orättvisa stämplar kan man tycka. Men är det verkligen så orättvist? Förtjänar en tjej att bli kallad Stud? Mannen nedanför kan få en att ändra tankebana:PxD

Ryssar

Det är något med ryssar som får en att bli orolig, paranoid, misstänksam och skygg. En ryss kan ju vara jätte reko!, men endå så blir man lite smårädd på något sätt.

Orsaken är Bond, James Bond.
I nästan alla filmer är det alltid en maktgalen ryss som vill ta över världen till vilket pris som helst! Det börjar alltid med att dom bygger upp värsta förtroendet och sen i slutet trycker dom in värsta(!) kniven i ryggen, ALLTID!

Kan ta det såhär, Om man hör Lasse berghagens röst då blir man glad i hjärtat och alla kvinnor som e 60+ blir mest troligtvis mer eller mindre blöta i byxan
(Yeah.) Men kommer det en ryss och säger glatt "Hej" då anar man ugglor i mosen.

Igår iallafall hade vi fest hos Erik, vet inte om jag tyckde vi förde allt för mycket liv så inte allmänheten fick lugn och ro men då sen imorse när vi var påväg hem och vi går där helt oskyldigt så kommer det en helgalen kvinna mot oss
Hon skriker och hon spottar och fräser och säger att hon inte hade fått sova en blund den natten. För vi hade tydligen fört ett sådant oljud.
och hon avslutade sitt tal med.

-Hade det här varit Ryssland hade ni vart tysta för längesen.

Värsta Jippie känslan!


Mother Russia.


Если кто-то из России, чтение этого, пожалуйста, не обижайтесь

igelkåt

igår pratade jag med är en likasinnad person som du och jag. En som tvättar sina händer efter att man pissat, inte före. 
Det var så att jag spelade boll med några kompisar sen ser jag att det sitter en riktig pingla på läktarn och jag går fram, rakryggad och säger: 

-Tjena pudding, vad står du här och dallrar för?

Som svar fick jag " Hej jag heter Frida och jag gillar pojkband och ska gå estet!
Då drog jag en till snitsig kommertar och sa:
- Du vet.. Jag är ju Jonas Brother!  (Min bror heter Jonas så det var ju inte en lögn)

Sekunderna efter jag sa det så hörde jag ett muller, ett sånt ljud man bara hör engång per år. lät ungefär som ljudet av att 1000 Bokmalar springer till akademibokhandlen minuterna innan bokrean börjar! Men det visade sig att det var ett flicklag som hade fotbollsträning vilket jag inte hade märkt och sen när jag hade sagt " Jag är Jonas Brother" trodde dom förstås att jag var en av dem i bandet Jonas Brothers (obeservera S:et.) Så hela laget vart skogsprilliga och skrek "IIIIHHIHIHHHH" och jagade mig och gjorde vadsomhelst för att få röra mig! Sen när jag hade sprungit en mil med ett gäng dökära flickor efter mig så klarade jag "The Great Escape" pånått vänster!

Så då gick jag tillbaka till flickan Frida på bänken och skulle fortsätta prata, men vad ser vi då? 
Jo förstår ni att vi fick se 2st Igelkottar para sig! Då kanske man ställer sig frågan, "Hur FAN parar sig igelkottar?"  
Jag kan ju säga att dom parar sig Väldigt......väldigt försiktigt!

                                                                                 heyhoe

Två män är på fjälltur. Det är soligt o varmt så de solar nakna. Plötsligt skriker den ena: Aj! Jag blev biten av en orm på ollonet! Den andra ringer 112. Läkaren säger att giftet måste sugas ut genast annars dör han. Den bitne frågar oroligt: Vad säger läkaren? Kompisen svarar: Du kommer att dö! 

:D

Saker jag stör mig på.

som rubriken.
 • Jan Guillou
 • Rastabrallor
 • Den rätte för Rosing
 • Linda Rosing
 • Kortavgift
 • Sega Datorer
 • Folk som har Adam Tensta "My cool" som ringsignal
 • Tomat på hamburgaren 
 • Jamba Reklam
 • Kanal 2
 • Djurgården

Mer finns och mer kommer.

Reklam

Alltså vad är dealen med reklamen på bloggar inte har allt för mycket publicitet? såg på min blogg att jag hade IDAG den 14 april reklam för Halloween? Det är ju förtusan i slutet av oktober! 


En aning otimat kan man tycka.

fuck

höll på att skriva ett inlägg i en halvtimme.. Men allt försvann så ni får vänta till imorn. Ska gå å avreagera mig på en stubbe utanför huset ett tag

Dunder och brak i mumindalen!

MårranÄr inte det där den läskigaste varelse som någonsin visats på tv? 
Lila/grå, stora stirrande ögon och en riktigt ful näsa/mun och fötterna är bara äckliga.

Har legat nerbäddad i min säng i feber och hosta nu i 3dagar, men jag har inte haft helt tråkigt har sett nästan alla avnitt av Mumintrollen! Galet nostalgi och inte allt för barnsligt. Den har oerhört bra musik! Musik som passar in och gör det hela mkt mera spännande.

Ni alla har väl sett avsnittet då de 2 norrmännen(?) Tofslan och Vifslan kommer till Mumindalen släpandes på en storkappsäck som innehåller något oerhört hemligt? Dom avslutar alla ord i alla meningar med "sla" som t ex "Hejsla!" och det betyder hej, och Snällsla betyder snäll osvosv:D det är nästan sött tycker jag men ibland kan de vara svårt att förstå vad de menar...
Men hursomhelst så kan vara det läskigaste jag sett, det avsnittet.
För det visar sig att innehållet i kappsäcken inte är deras, det är stulet från... Mårran!

Mårran vill ju såklart ha tillbaka innehållet, så hon kommer till mumindalen och skrämmer ihjäl både Sniff och mig.

-Jag kommer tillbaka! JAG KOMMER TILLBAKA!


 

RSS 2.0